MÁS-NAP 2023

"Meg kell találniuk minden gyerek speciális tehetségét, hisz mindenkiben fellelhetők jó képességek, sőt, időnként a szürkének látszó kavicsból is előtűnik a drágakő csillogása.” Dr. Czeizel Endre

Május 10-én kilencedik alkalommal rendeztük meg a MÁS-NAP programunkat Kisújszálláson a Vigadó Kulturális Központban.

A MÁS-NAP rendezvény célja, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a különleges bánásmódot igénylő, sérült és az épen fejlődő gyermekek, felnőttek. A MÁS-NAP célja az is, hogy megismerjük egymás értékeit, különleges tehetségét.

A rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Dr. Széll András Kisújszállás Város Aljegyzője, Demeter Jánosné Képviselő Asszony és Sági István a Karcagi Tankerületi Központ Igazgatója is.

A programra most is számos színvonalas produkcióval készültek a gyermekek, fiatalok. A Kádas György EGYMI tanulóinak nyitótánca után a fellépők között voltak: a Nagykun Baptista Oktatási Központ Kossuth Lajos Általános Iskolája tanulói, színjátszói, a Móricz Zsigmond Református Kollégium Arany János Általános Iskolájának 2. osztályosai, a bánhalmai Fenyves Otthon művészeti csoportja, a budapesti Holdfény csoport, az újpalotai Figura tánccsoport, a dévaványai Kaméleon tánccsoport, valamint a Dalma Dance Club kis növendékei. A színpadi produkciókat a NEMADOMFEL zenekar koncertje zárta.

A Vigadó udvarán interaktív terek, légvár, népi játszóház, fejlesztő eszközök bemutatója, arcfestés biztosította a gyerekeknek az önfeledt szórakozást.

A KÖKE jóvoltából egészségügyi szűrésre is lehetőség volt, a kiállítótereken pedig a sajátos nevelési igényű tanulók és fiatalok munkáját csodálhattuk meg.

Köszönöm minden támogatónknak, és minden részvevőnknek, hogy megtisztelte jelenlétével rendezvényünket!

Képek megtekintéséhez kattintson IDE.