Bázisintézményi Címátadó Ünnepély

Intézményünk a Kádas György EGYMI harmadik alkalommal nyerte el az “Oktatási Hivatal Bázisintézménye” megtisztelő címet.

A Címátadó Ünnepélyre 2023. május 24-én került sor a Megyeháza Dísztermében. A díszokleveleket és a cím viselését igazoló falitáblát a Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetőjétől Szabó Rózától és Merklnè Kálvin Mária az Oktatási Hivatal Pedagógiai Szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetőjétől vehettük át.

Egységes gyógypedagógiai módszertani intézményünk többfunkciós gyógypedagógiai és együttnevelést segítő tudásközpontként működik. Bázisintézményként kollégáim lelkesen osztják meg felhalmozott gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai tudásukat, szakmai, módszertani jó gyakorlatukat befogadó, gyermekközpontú környezetben, műhelymunkák, nyílt órák, work shopok, társadalmi érzékenyítő rendezvények keretében.

Örülök, hogy tankerületi központunk másik innovatív bázisintézménye, a tiszafüredi Kossuth Lajos Gimnázium igazgatójával Dr. Pásztorné dr. Vass Anikóval és tankerületi központunk igazgatójával, Sági István úrral együtt ünnepelhettünk.

Köszönöm kollégáim lelkiismeretes munkáját!

Tatár Jánosné
igazgató